Prijzen en garantie


Prijzen:
Het beroep klokkenmaker is een ambachtelijk beroep. Ik verricht handwerk en daarnaast lever ik maatwerk. De oorzaken voor een niet correct werkende klok kunnen uiteenlopend zijn: van zeer eenvoudig tot een aantal complex samenwerkende factoren. Hierdoor is het helaas niet mogelijk een prijs te noemen zonder dat ik uw klok heb kunnen zien en is het ook niet mogelijk een standaard prijslijst op te stellen.

Vrijblijvende prijsopgave:
Komt u gerust vrijblijvend langs voor een kosteloze prijsopgave. Een prijsopgave bij u thuis is ook mogelijk, tegen een kleine vergoeding. Indien u besluit de reparatie uit te laten voeren vervallen deze kosten en is het halen, brengen en installeren binnen een redelijke afstand onderdeel van de service.
Graag geef ik u een eerlijk advies over het benodigde onderhoud en de te verwachten kosten, zodat u niet met onverwachte kosten wordt geconfronteerd.

Garantie:
Uiteraard sta ik achter mijn product en garandeer ik het door mij uitgevoerde werk. Mocht er ondanks alle ervaring, zorg en aandacht onverhoopt tijdens de garantieperiode toch iets niet naar wens zijn verneem ik dit graag van u, om samen met u te overleggen over een gepaste oplossing. Uw tevredenheid is belangrijk.