Klokkenmaker Lars Dekker te Alkmaar

Lars is dè klokkenmaker van Alkmaar: onderhoud en reparatie van antieke en moderne klokken

 

Als klokkenmaker – uurwerkmaker kan ik mijzelf, denk ik, een gedegen vakman noemen. Honderden klokken zijn ondertussen door mijn handen gegaan en ook door veel te lezen, te onderzoeken, te overleggen met collega’s, etc. heb ik, na mijn vakopleiding, veel kennis opgedaan.

Mijn idee is om oplossingsgericht te werken met zowel oog voor de klok als voor de klant. Zodra een klant met een uurwerk mijn winkel binnenloopt ga ik onderzoeken: welke onderhoudsbeurt of reparatie is noodzakelijk? Wat is de voorgeschiedenis van deze klok? Heeft de klant specifieke wensen? Ik kijk niet alleen naar het uurwerk, maar ook naar de kast en de wijzerplaat. Ieder uurwerk en iedere klant is uniek en ik wil daar graag op inspelen.

Een echt ambachtelijke vakman wil ik zijn. Met de juiste nauwkeurigheid, het juiste gereedschap en de juiste vakkennis wordt een uurwerk dusdanig gerepareerd, dat de klok zijn originele karakter behoud. In de winkel heb ik daarom een professionele werkplaats.

Op mijn reparaties geef ik natuurlijk garantie. De betaalbaarheid van de reparatie verlies ik ook niet uit het oog. Zowel de klant als ik als klokkenmaker moeten tevreden kunnen zijn met de eindresultaat. U hoort ook van te voren wat de reparatie gaat kosten, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Door deze werkwijze heb ik ondertussen een goede naam opgebouwd in de regio, maar ook binnen de uurwerkreparatiebranche en daar ben ik trots op. Veel nieuwe klanten komen bij mij via mond-tot-mondreclame; niet alleen uit de regio, maar ook uit de rest van Nederland en zelfs uit Europa.

Nieuwsgierig geworden naar mijn bedrijf? Komt u dan eens langs met uw uurwerk op de Koningsstraat 17 te Alkmaar (let op; dus niet KoningsWEG!!)

Voor verdere info kunt u bellen met 072-5122101.

Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 9 tot half 6. Zaterdag van 9 tot 5 uur.